Zakelijk

Professioneel
orange check markExperts in isolatie
orange check markHoge kwaliteit
orange check markMaatschappelijk verantwoord
orange check markServicegericht

perfect klimaat isolatietechniek

Perfect Klimaat is een snelgroeiend familiebedrijf uit Welsum, gespecialiseerd in het isoleren van woningen door middel van EPS Parels. Wij zijn vooruitstrevend en met onze jarenlange expertise voeren wij op een professionele wijze isolatiewerkzaamheden uit voor diverse projecten.

perfect klimaat vrachtwagen met slangen van eps parels voor het huis van de klant

Waarom Perfect Klimaat?

  • Gebruik van duurzame materialen
  • Jarenlange expertise
  • Flexibel en meedenkend
  • Vooruitstrevend
  • Isolatie volgens de hoogste kwaliteitsnormen
  • Vakmensen in isolatie
  • Totaaloplossingen op het gebied van isolatie
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
logo perfectklimaat

Onze expertise

Isoleren is een vak apart en deze begint bij ons altijd met een inspectie van de woning of het pand. Om zo effectief mogelijk te isoleren, voert één van onze adviseurs een uitgebreide inspectie uit om een advies op maat uit te brengen. Zo kunnen we gericht isoleren en bepalen welke delen van een woning/pand isolatiemaatregelen nodig hebben.

Onze isolatiemaatregelen:

Dakisolatie

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Bodemisolatie

Wist u dat..?

Een energielabel nu ook aangeeft of woningen goed genoeg zijn geïsoleerd voor verwarmen zonder aardgas

Vanaf 1 augustus 2021 staat op alle nieuwe energielabels vermeld of de isolatie van de woning voldoet aan de “Standaard voor isolatie”. De ‘Standaard voor isolatie’ geeft aan of de woning goed genoeg is geïsoleerd. In veel gevallen kan de woning daarmee aangesloten worden op een warmtepomp of een warmtenet.

eco friendly

Met de aanduiding op het label zien potentiële kopers in hoeverre verbeteringen nog nodig zijn aan de woning voor verwarming zonder aardgas. Zo kunnen zij hier bij de aankoop en financiering rekening mee houden.

De “Standaard voor woningisolatie” is eerder dit jaar door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gepresenteerd. Door de Standaard nu ook prominent op het energielabel te presenteren, wil de minister woningeigenaren handvatten geven om hun huis goed te isoleren. Zodat ze zich zo kunnen voorbereiden op een toekomst zonder aardgas.

Bron: Rijksoverheid.nl

Maatschappelijke stimulatie verduurzaming

Klimaatveranderingen worden steeds duidelijker zichtbaar. Het kabinet buigt zich al jaren over de klimaatkwestie en hoe woningeigenaren en bedrijven gestimuleerd kunnen worden om milieuvriendelijker te wonen of te ondernemen? De meeste gemeenten in Nederland streven ernaar om vóór 2040 alle woningen energieneutraal te maken.

Maar hoe kunnen we de drempel zo laag mogelijk houden voor woningeigenaren en ondernemers om verduurzamingsmaatregelen te treffen, zoals woningisolatie of het gebruik van zonnepanelen?

Creëren van bewustwording

Informeren, adviseren, de informatievoorzieningen toegankelijker en begrijpelijker maken voor woningeigenaren en bedrijven.

Financiële middelen

Het verduurzamen van woningen en panden vereist een investering, maar deze is niet voor iedereen betaalbaar. Subsidies en begeleiding in het aanvragen van subsidies zijn dan ook funest.

Samenwerkingen ter realisatie

Wij zijn ervan overtuigd dat we de handen in één moeten slaan. Het bereiken van de gestelde klimaatdoelen vereist namelijk voldoende mankracht om de technische maatregelen in uitvoering te brengen. Samenwerkingen met o.a. gemeenten, brancheorganisaties en bedrijven zijn van groot belang.

Wilt u meer weten? Wij helpen u graag op weg!

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday