PUR-isolatie

Professioneel en snel geregeld

Effectief isolatiemateriaal

Polyurethaanschuim, kortweg gespoten purschuim, is een veelzijdig materiaal, dat dag in dag uit voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Het ontstaat door de reactie van twee componenten: PMDI en polyol. Binnen enkele minuten nadat deze stoffen zijn samengevoegd, is het eindproduct (polyurethaanschuim) een feit. PUR-schuim heeft bijzonder goede isolerende eigenschappen en is in gespoten vorm naadloos aan te brengen in o.a. de kruipruimte, binnenzijde dak en/of binnenzijde gevels van woningen maar is ook zeer inzetbaar voor het isoleren van bedrijfshallen en veestallen etc. Tevens is het vochtafstotend en daardoor zeer geschikt om schimmel en rot tegen te gaan. Daarmee is gespoten purschuim een van de meest effectieve isolatiematerialen. Hierdoor besparen mensen elke maand op hun energierekening en is het lagere energieverbruik beter voor het klimaat.

Voordelen PUR-isolatie

orange check markHoge isolatiewaarde: De Lambdawaarde is 0,030 W/mK en de RD-waarde bij 14 cm dikte is 5,5m² K/W.
orange check markMoeilijk bereikbare plekken: Bijzonder geschikt voor de isolatie van moeilijk bereikbare plekken zoals achter het knieschot en kruipruimtes ed.
orange check markToepasbaarheid: Voor bestaande én nieuwbouwprojecten geschikt
orange check markNaadloos: Bij isolatieplaten heb je last van kieren. Dit zijn plekken waar warmte naar buiten verdwijnt. Met PUR-schuim heb je daar geen last van. Een laag PUR-schuim komt naadloos tegen de oppervlakte.
orange check markGoede hechting: PUR-schuim hecht zich tegen de meeste materialen.
orange check markVocht en schimmel: De spuitisolatie heeft geen last van schimmel, rot of insecten;
orange check markGrote besparingen: De gemiddelde besparing per jaar met PUR-isolatie is ruim € XXX bij een gemiddelde gasprijs van € 3,00 / m³ in 2023.

Veilig

Purschuim wordt al meer dan dertig jaar als vloerisolatie gebruikt, en is inmiddels al in meer dan 150.000 kruipruimtes in Nederland toegepast. Het gebruik ervan is veilig mits het op de juiste wijze en volgens de geldende regels en richtlijnen is aangebracht. Perfect Klimaat werkt uiteraard uitsluitend conform deze regels en richtlijnen.

Gecertificeerd

Al het personeel van Perfect Klimaat heeft een opleiding gevolgd om deze werkzaamheden op een juiste en veilige wijze uit te kunnen voeren en is officieel gecertificeerd om deze werkzaamheden te mogen verrichten. Wij werken dan ook alleen volgens de laatste wettelijke regels en veiligheidsrichtlijnen.

dakisolatie met purschuim

Met PUR-isolatie bespaart u tot wel € 750 per jaar!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs.

Type Woning
Tussenwoning
Hoekwoning
2 onder 1 kap
Vrijstaand
Besparing gas per jaar (m³)
80 m³
130 m³
170 m³
250 m³
Besparing bij gasprijs 3 Euro/m³
€ 250 per jaar
€ 390 per jaar
€ 500 per jaar
€ 750 per jaar
Besparing met vloerisolatie per jaar
€150 per jaar
€200 per jaar
€300 per jaar
€400 per jaar
Besparing met dakisolatie per jaar
€250 per jaar
€390 per jaar
€500 per jaar
€750 per jaar
Besparing met gevelisolatie per jaar
€200 per jaar
€250 per jaar
€350 per jaar
€500 per jaar

Wilt u meer weten? Wij helpen u graag op weg!

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday